MC nyheder

Harry lukker efter 60 år i Randers

60 år efter Harry Kristensen åbnede Harrys Motor-Service i Randers, drejer forretningen nu endegyldigt nøglen om.

"Det er med stort vemod, at beslutningen om at lukke Harry Motor er taget", skriver forretningens to nuværende indehavere Thomas Bore Pedersen og Jan Johansen på Harry Motors Facebook-side. Jan og Thomas har været del af forretningen i henholdsvis 44 og 33 år, og har dermed været med til at forme Harrys Motor-Service i størstedelen af de 60 år.

"Harry Motor" blev i 1960 startet som rent værksted af Harry Kristensen på Århusvej i Randers, men begyndte snart at forhandle både MZ, Triumph, Jawa og Norton. I 1970'erne etablerede de sig først som Suzuki-forhandler, og siden som forhandler af både Honda, Ducati og Moto Guzzi.

I 1980'erne rykkede Harrys Motor-Service i nye lokaler på Grenåvej 11 i Randers og op gennem dette og næste årti blev der forhandlet Yamaha, BMW og MV Agusta. I de senere år er der blevet fokuseret på scootere og motocross-cykler, men siden finanskrisen har Harry Motor haft det sværere end i storhedstiden, "og nu er det slut", som Thomas og Jan skriver.

Harry Motor slutter af med en stor tak til trofaste kunder, leverandører og samarbejdspartnere og med forsikringen om, at alle der har køretøjer stående hos dem vil blive kontaktet i den nærmeste fremtid.

Her fra MCTC skal blot lyde et bedrøvet farvel og tak for 60 gode år i motorcykelbranchen til Harrys Motor-Service. God vind fremover til alle der er berørt af lukningen!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.