MC nyheder

Heels on Wheels: Et træf kun for kvinder

I weekenden 17.-19. juni 2022 afholdes Heels on Wheels-træf på Mc-Camp Sydhavsøerne – som altid kun for kvinder.

For ottende år i træk arrangerer en håndfuld kvinder det famøse tøsetræf "Heels on Wheels" på Mc-Camp Sydhavsøerne på Lolland, som i år finder sted i weekenden 17.-19. juni.

Arrangørerne lover kølige drikkevarer, hygge og masser af sjov på højt plan – alt sammen noget, der kendetegner Heels on Wheels-træffet, der som altid kun er for kvinder med mc (også "bagsæde-piger").

Igen i år er der allerede god tilslutning til træffet, hvor kvinder fra hele landet samles til en weekend med samvær, god musik og lækker mad. Der er mulighed for at få en gang massage eller booke et fotoshoot med en fotograf, ligesom der køres fællestur om lørdagen til et interessant sted. Der hygges og udveksles erfaringer og skabes nye venskaber.

Der er plads til alle, og det betyder også et stort udvalg af vidt forskellige cykler, ligesom alle kommer med det formål at slappe af og more sig. Læs mere i Facebookgruppen "Heels on Wheels Træf" og vær opmærksom på, at sidste dato for tilmelding er mandag 6. juni.

Husk at du finder dette og mange andre mc-træf i MCTC's træf- og eventkalender lige her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.