Speedmaster: En Triumph Bobber med plads til to

  • Bonneville_Speedmaster_Location_Front_Quarter.jpg
  • Speedmaster_hero_rear_three_quarter.jpg
  • DW_9753_GRD_RT.jpg
  • DW_9757_GRD_RT.jpg
  • DW_9785_GRD_RT.jpg
  • Speedmaster_LHS_Cranberry_Red.png
  • Speedmaster_LHS_Fusion_White_Phantom_Black.png
  • Speedmaster_LHS_Jet_Black.png

Triumph har gentænkt deres store cruiser, Speedmaster, i en helt ny version baseret på Bonneville Bobber.

Triumphs Bobber har været en kæmpe succes, men dens manglende passagersæde gør det umuligt at dele successen med andre - det skal den nye Speedmaster ændre på. Triumph Bonneville Speedmaster, som den fulde dåbsattest lyder, er bygget på chassiset fra Bobberen, og har også den samme momentstærke udgave af den lækre T120-motor. Den 2-cylindrede 1200 kubik’er yder i Speedmaster, ligesom i Bobber, 77 hk og hele 106 Nm fra hhv, 6.100 og 4.000 o/min, men skulle have en dybere og mere fyldig lyd takket være en ny twin airbox.

Triumph Bonneville Speedmaster Highway Kit

Speedmaster kan personaliseres med 130 forskellige dele. 'Highway'-kittet gør den til en kompetent touring-maskine for to.

Stilen er ”British classic custom cruiser” (mindre kunne åbenbart ikke gøre det), med et svungent beach-styr, fremadrettede fodhvilere, 16” forfælg og fede dæk. Bagtil har Speedmaster fået kraftigere monoshock-affjedring for at kunne klare vægten af passager og bagage, og foran er her nu af samme grund dobbelte skiver med Brembo-calipre.

Triumph Bonneville Speedmaster Maverick Kit'Maverick'-kittet forvandler Speedmaster til en matsort ego-cykel i stil med Bobber'eren.

Selvom udseendet er klassisk, er Speedmaster selvfølgelig proppet med moderne teknologi; LED-lys, ABS og justerbar traction-control, ride-by-wire-gashåndtag med to køreprogrammer (Road og Rain) samt fartpilot der kan betjenes med kun én knap.

Dansk pris og lanceringsdato kendes endnu ikke.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.