Hent dit 2019-medlemskort nu

Det nye medlemskort er klar, og du kan hente eller printe dit fra Mit MCTC allerede i dag.

Mandag den 15. april udløber 2018-medlemskortet, og nu er den nye sæsons medlemskort klar til download. Det gyldige medlemskortet (altså 2018-medlemskortet frem til 15. april, 2019-medlemskortet herefter) vil som altid være at finde i MCTC-appen, som kan hentes her, hvis du ikke allerede har den. Men med overgangen til det nye Touring Nyts layout og omslag, har det ikke længere været muligt at integrere medlemskortet på bagsiden som tidligere.

Medlemmerne har nu derfor selv adgang til at hente deres medlemskort digitalt via login'et Mit MCTC her på hjemmesiden. Når man er logget ind på Mit MCTC, vil man, udover at ændre adresse, til-/framelde Touring Nyt på print samt læse bladet digitalt, nu også kun downloade sit medlemskort. Det sker nederst på siden, hvor man med knappen "Download medlemskort" henter sit personlige kort som en fil i pdf-format ned på computeren og/eller telefonen.

Medlemskortet findes som altid i vores app, men kan nu også downloades fra Mit MCTC og gemmes eller printes.

Hvis man ønsker at have medlemskortet med sig fysisk og ikke blot digitalt, er det også muligt at printe medlemskortet, da den downloadede pdf-fil er i A4-format. Det vil altid være muligt at finde sit medlemskort på sin Mit MCTC-side og downloade det igen, f.eks. hvis ens hjemmeprintede eksemplar er blevet væk eller man har fået ny telefon.

Har du endnu ikke besøgt Mit MCTC finder du guiden til at logge ind første gang på side 5 i Touring Nyt nr. 1/2019. Du kan desuden læse mere om Mit MCTC her.

God fornøjelse og tak for jeres medlemskab i 2019!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.