MC nyheder

Historiens dummeste mc-tyveri?

At rende rundt og stjæle motorcykler er generelt én af de største dumheder, vi kan komme i tanke om. Men selv inden for den kategori af idioti, er tyveriet af en nedslidt og letgenkendelig mc ekstraordinært åndssvagt.

Både her på hjemmesiden og i Touring Nyt skrev vi for nogle måneder om den yngste person nogensinde til at køre jorden rundt på motorcykel. Den nu 24-årige Henry Crew fra England kom i april i år hjem efter næsten 90.000 kilometer gennem 35 lande i løbet af 381 dage.

Hans tro følgesvend på turen var en Ducati Scrambler Desert Sled, der knoklede sig igennem de tusindvis af kilometer uden andre problemer end det slid, der følger med at køre kloden rundt i al salgs terræn. Men nu er dens skæbne uvis, for denne uge blev Ducatien stjålet fra Henry Crews forældres adresse i Petersfield, Hampshire i England.

Henry Crew meddelte tyveriet af motorcyklen via sin Instagram-profil.

Motorcyklen har selvsagt stor affektionsværdi for Henry, der brændende ønsker at få den igen. Omvendt kan en ridset, snavset motorcykel med 100.000 km på tælleren, revnet udstødning og klistermærker på alle kåbedele næppe være meget værd på det sorte marked - og desuden er det sværere at finde en mere genkendelig motorcykel at stjæle...

Vi håber, at gerningsmændene bliver pågrebet, og at Henry snart bliver forenet med sin Desert Sled igen!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.