Hjul og bølger i Frankrig

Onsdag til søndag er der motorcykler og surfing på programmet i Sydfrankrig, når festivalen Wheels and Waves folder sig ud.

Hvis man er til custom- og retromotorcykler, surfing eller livemusik – eller blot vil nyde festivalstemning ved franske badestrande – er det med at spænde hjelmen og suse sydpå.

I disse dage bliver mc- og hipster-festivalen Wheels and Waves nemlig afholdt i Sydfrankrig. Her har der siden festivalen åbnede onsdag 12. juni været gang i gaderne med masser af motorcykler, en dødsdrom, skateboard-konkurrencer, koncerter, filmfremvisninger og meget mere.

Igen i år finder festivalen sted i og omkring byen Biarritz i det sydlige Frankrig tæt på grænsen til Spanien. Selve festivalen foregår på esplanaden ved Cité de l’Océan, mens flere af ræsene, som festivalen også tilbyder, foregår i Spanien.

2.000 kilometer fra Danmark

Det er 8. gang, at Wheels and Waves bliver afholdt, hvor Indian Motorcycle de seneste tre år har stået som officiel festival-partner. Wheels and Waves tiltrækker hvert år rigtig mange mennesker fra Europa og resten af verden – sidste år købte cirka 18.000 personer billet.

Hvis man er hurtig på aftrækkeren – eller gashåndtaget – kan man stadig nå at opleve festivalen. Selvom festivalen er i gang, løber den frem til søndag 16. juni. Med knap 2.000 kilometers distance fra den dansk-tyske grænse kræver det dog, at man holder gashåndtaget i bund.

Man kan læse mere om festivalen på den officielle hjemmeside og Facebookside.

I videoen herunder kan du se uddrag fra sidste års Wheels and Waves-festival i Biarritz, Frankrig.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.