MC nyheder

MV Agusta vakt til live igen

Den italienske motorcykelproducent MV Agusta har startet serieproduktionen op igen, som feinschmeckere fra Varese har valgt at starte med Superveloce 800 Serie Oro.

Billedet viser de fem første Superveloce 800 Serie Oro-modeller, der er rullet af samlebåndet. Da MV Agusta for nylig genstartede produktionen efter corona-nedlukningen, valgte italienerne nemlig at starte med serieproduktion af Superveloce 800 Serie Oro, som kun er solgt (og allerede udsolgt) i et begrænset antal på 300 enheder.

Allerede i 2019 blev det annonceret, at modellen med 3-cylindret rækkemotor og 148 hk ved 13.000 o/min skulle gå i serieproduktion – og på det sociale netværk annonceres produktionsstarten med sloganet "Den bedste måde at starte igen efter lange tids isolation". 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.