MC nyheder

Høstfest - MC Touring Camp

 

Lørdag den 26. august holder MC Touring Camp høstfest for medlemmer af MCTC med både konkurrencer, dans, liveband, godt samvær og stor grill-menu - husk tilmelding inden 20. august.

 

Der er lagt op til et brag af en fest for MCTC's medlemmer, når årets høstfest afholdes lørdag den 26. august. Du kan se frem til liveband (Black Flash), dans, konkurrencer, godt samvær og ikke mindst en fantastisk grill-menu.


Kom gerne tidligt på dagen, da der er arrangeret forskellige konkurrencer i dagens løb - blandt andet ringridning på mc.

Menuen koster 125 kr. og serveres fra kl. 18:00. Den består af oksefillet, kyllingspyd, barbecueben og frankfryter, og tilbehøret er flødestuvede kartofler, grøn salat, bulgur-salat og flutes.

OBS... Tilmelding senest 20. august

Du kan på forhånd bestille og betale menuen online her 

Husk at printe kvitteringen ud ,da den skal bruges i receptionen for at få udleveret spisebillet(ter). Til dem der ikke har nået at bestille online, vil der være et begrænset parti spisebilletter til salg i receptionen fra kl. 12:00.

Ønsker du ikke at bestille grill-menu, har køkkenet selvfølgelig også meget andet at byde på. Husk blot at tilmelde dig arrangementet.

Adresse:
MC Touring Camp
Nødagervej 32A, Nødager
8560 Kolind
Tlf. 8639 2815
mail: touringcamp@mctc.dk

GOD FEST