MC underholdning

Høstfest på MC Touring Camp

Kom med når MC Touring Camp inviterer til årets Høstfest lørdag 24. august.

Der er lagt op til et brag af en fest med liveband, konkurrencer og ikke mindst en fantastisk grill-menu, når MC Touring Camp inviterer til årets høstfest lørdag 24. august.

I løbet af lørdagen er der arrangeret forskellige konkurrencer med blandt ringridning på mc, og om aftenen spiller bandet Wanted op til dans.

Årets Høstfest-menu serveres fra klokken 18 og består af grillet oksefilet og grillet skinkesteg med salatbord, hjemmelavet kartoffelsalat, brød og smør.

Bestil madbilletter på forhånd

Madbilletter koster 150 kroner stykket, og det anbefales at bestille på forhånd via webbutikken. Vær opmærksom på, at billetsalget slutter 18. august, eller når der ikke er flere tilbage billetter tilbage.

Madbilletter udleveres mod forevisning af kvittering i campens reception lørdag 24. august. Her kan der også købes et antal begrænsede billetter fra klokken 12. 

Adressen er som altid Nødagervej 32A, 8560 Kolind.

Vi ønsker alle en god Høstfest på MC Touring Camp!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.