MC nyheder

Honda CBR 600 RR er tilbage

Ifølge Hondas japanske hjemmeside vender en ny udgave af den populære CBR 600 RR tilbage i 2021.

Selvom vi ikke forstår et kvæk af japanske skrifttegn, tør vi godt lægge hovedet på blokken på følgende udsagn: En ny udgave af Honda CBR 600 RR er på trapperne! Det fremgår blandt andet af Hondas japanske hjemmeside. Her viser en teaser-video, som du også kan se nederst i artiklen, angiveligt den nye sportsmotorcykel under sloganet ”Awaken the race”.

Honda CBR 600 RR har været i produktion siden 2003, men grundet dalende salgstal og skrappere emissionskrav (Euro 4), har den ikke været på markedet herhjemme siden 2017. I 2019 kom en ny CBR 650 R – en videreudvikling af den populære CBR 650 F – men trods rækkefirer, 95 hk og 207 kilo køreklar, kan den ikke måle sig med CBR 600 RR, der i den seneste udgave præsterer 120 hk til 196 køreklar kilo.

En hurtig Google-oversætning afslører samtidig, at den planlagte offentliggørelse af den nye CBR 600 RR kommer til at ske online fredag 21. august 2020. Der er endnu ikke officielle meldinger om hverken detaljer eller specifikationer på den nye CBR, så vi må væbne os med tålmodighed et lille stykke tid endnu. 

Se den kommende Honda CBR 600 RR i aktion i videoen herunder:

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.