MC sport

Honda 1 og 2 i Dakar

  • Kevin 47 dakar1.jpg
  • 47 bakke1.jpg
  • D11.png
  • Honda 1 og 2,jpg.png

Kevin Benavides vandt i dag et spændende og udfordrende Dakar-rally 2021, tæt fulgt af Monster Energy Honda Team-kollega og sidste års vinder Ricky Brabec.

Intense og spændende 202 kilometer specialetape sluttede årets Dakar-rally ved bredden af ​​Det Røde Hav i Saudi-Arabien.

Trods et sent angreb fra både KTM’s Sam Sunderland og Monster Energy Honda Team-kollega Ricky Brabec, så lykkedes det Kevin Benavides både at holde farten oppe og at hovedet koldt på den afsluttende del af Dakar-racet.

Undervejs i det 12. etaper lange Dakar 2021 prøvede argentineren på 5. etape både at fare vild også at styrte så voldsomt, at han skadede sin næsen og tabte meget blod.

Men sikker navigation og hurtig kørsel på resten af de 7.776 kilometers ørkenrace sikrede den ukuelige Benavides sejren; med et forspring på 4 minutter og 56 sekunder foran Brabec, og 15 minutter og 57 foran Sunderland.  

 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.