MC nyheder

Honda Gold Wing

Hondas over-rejsemaskine får et friskt pust under vingerne til 2012 (med video).  Over-rejsemaskinen Honda GL 1800 Gold Wing shines op til 2012.   Videreudviklingen indebærer foruden et opfrisket design med bedre vindbeskyttelse også større tasker med en totalkapacitet på over 150 liter, og modellerne uden airbag har fået et centralt handskerum.  Affjedringen og sædet er tilpasset for større komfort, og fælgene er belagt med lak for lettere rengøring. For større synlighed er baglygten omdesignet.   Instrumentering er ny og indbefatter et ny, fuldt integreret nagivationssystem. Også lydbilledet er forbedret, hvor MP3 eller iPod kan tilsluttes. Bliv inspireret i videoen nedenfor.  Få et dybere indblik i detaljerne i nedenstående gennemgang (på engelsk).


2012-udgaven af Honda GL 1800 DL Gold Wing koster 575.000 kr.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.