Honda udvider forhandlernettet i Vestjylland

Denne måned kommer der igen nye Hondaer i udstillingsvinduet hos Skjern MC, da forretningen efter 7 års pause er tilbage på listen over autoriserede forhandlere.

Med generel fremgang i motorcykelbranchen og ikke mindst stigende efterspørgsel efter Honda motorcykler opruster Honda med ny (gammel) forhandler i Skjern. Således er Skjern Motorcykler ApS fra 1. februar 2019 igen autoriseret forhandler af Honda motorcykler.

Skjern Motorcykler ApS startede som autoriseret Honda MC forhandler og værksted helt tilbage i 1978 men valgte i 2012, på toppen af finanskrisen, at fokusere arbejdet på værkstedet som autoriseret Honda serviceværksted og MotoStore center.

Skjern Motorcykler ApS har gennem de seneste år gennemført et vellykket generationsskifte og Niels Grønbæk, der forbliver en aktiv del af butikken, har formelt overdraget ansvaret til Morten Grønbæk.
Også lokalerne på Smedevej 5 i Skjern har fået en overhaling og arbejdet med fornyelse fortsætter, så vi til 2019 sæsonen kan byde alle nye og gamle kunder velkommen i nye, større og ikke mindst opdaterede faciliteter, siger Morten Grønbæk.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.