MC sport

Morbidelli vinder foran Suzuki-duo

Honda og Takaaki Nakagamis fornemme optakt sluttede søndag i gruset, imens Franco Morbidelli fra Petronas Yamaha sejrede foran et stærkt kæmpende Suzuki-team i weekendens MotoGP på Aragon-banen.

Italienske Morbidelli tog føringen på åbningsrunden, da den stærkt kørende Nakagami tog starten fra pole – men styrtede allerede på første omgang i banens 5. sving. Sender i racet slukkede håbet om en topplacering helt for Honda, da fabrikskøreren Alex Marquez også styrtede.

Straks efter Nakagamis exit  tog Morbidelli teten, og der blev han indtil det ternede flag, som han krydsede 2,2 sekund foran sidste weekendens vinder Alex Rins på Suzuki.

Rins var denne gang ikke i stand til at kontrollere Aragon-racet, men han slog endnu en gang sin mesterskabsførende teamkollega Joan Mir.

Mir har ikke taget sin første MotoGP-sejr endnu, men med weekendens tredjeplads udvidede han igen sin mesterskabsføring i en MotoGP-sæson, der bliver ved med at overraske - og hvor der nu kun er tre løb tilbage af i 2020.

KTM’s Pol Espargaro sluttede på en fornem fjerdeplads efter en hård fight med Johan Zarco på Ducati. Zarco var løbets eneste lyspunkt for Ducati, da han på sin 2019-racer blandede sig i topkampene i Aragon-racet.

Pramac Ducati-køreren Jack Miller udgik allerede på løbets første omgang, da han blev ramt bagfra af Brad Binder og begge styrtede.

Ducati-fabrikskører og titelkandidat Andrea Dovizioso havde endnu et miserabelt race og sluttede på en beskeden 13. plads i Aragon.

Zarco blev hårdt udfordret af Miguel Oliveira på løbets sidste omgange, men det lykkedes Zarco at holde KTM-køreren 0,038 sekunder bagved over målstregen.

Næste MotoGP køres på Ricardo Tormo-banen i Valencia 8. november.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.