MC nyheder

Husqvarna tester ny 901

  • Husqvarna 901 MCTC 1.jpg
  • Husqvarna 901 MCTC 2.jpg

Husqvarna arbejder på at udvide familien med to nye topmodeller, der netop nu testes forud for lanceringen senere i år.

Det var allerede i december 2019, at Husqvarna bekræftede, at en ny topmodel med den 2-cylindrede 890-kubik motor fra KTM 890 Duke R var i støbeskeen. Modellen, der bærer navnet Norden 901, skulle være Husqvarnas første indtog i adventure-segmentet med lancering i 2021. 

Videoer af modellen, der er i gang med at blive testet som del af udviklingen, viser dog, at Norden 901 formentlig får følgeskab af endnu en 901-model med den nye paralleltwin-motor, og rygterne vil vide, at det er den nye topmodel i Svartpilen-serien.

Vi så konceptversionen af adventuremaskinen Norden 901 sidste år, og nu får den altså selskab af en Svartpilen 901.

Ny hidsig Svartpilen
Selvom den for øjeblikket største Svartpilen, den der hedder 701, er et ganske friskt bekendtskab med sin 75-hestes énstamper på 693 kubik, så vil en storebror med KTM's nye twin-motor formentlig være et seriøst skridt op ad performance-stigen. I 890 Duke R-modellen yder motoren i hvert fald 121 hk og 99 Nm, så hvis præstationerne bliver i samme boldgade i Svartpilen, er der lagt op til en underholdende "Husky"!

Vi følger naturligvis udviklingen af både Norden 901 og Svartpilen 901, der forventes officielt præsenteret senere på året. Indtil da kan du se den nye, store Svartpil i aktion i videoen herunder!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.