Hybrid-motorcykel på vej?

Et af de første seriøse bud på en motorcykel med hybridteknologi kan være på vej i produktion, efter indiske TVS denne uge søgte patent på et modelnavn til deres benzin/elektriske koncept fra 2018.

Indiske TVS har fart på i disse dage! Det er ikke længe siden, vi kunne berette, at de havde overtaget det konkurstruede Norton, og nu har de måske kurs imod at lancere markedets første rigtige hybridmotorcykel med både el- og benzindrivlinje. Konceptet blev vist første gang forrige år under navnet "Zeppelin", og har siden været med på de store motorcykeludstillinger rundt omkring i verden.

Nu lader det dog til, at Zeppelin tager navneforandring, for TVS har søgt patent på modelnavnet "Ronin", der ifølge flere internationale kilder skal være navnet på netop den lille nye cruisermodel. Det er dog endnu uvist, hvorvidt TVS Ronin kommer til at bibeholde Zeppelin-konceptets kombination af en 220-kubik vandkølet benzinmotor og en 1200W elektrisk motor med 48V-batteri og regenerativ funktion – men det ville være et spændende alternativ til rendyrkede elmotorcykler med begrænset rækkevidde!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.