MC nyheder

Ikonisk Hollywood-kværn til salg

  • dumb-and-dumber-scooter-is-up-for-grabs_4.jpg
  • s-l1600.jpg
  • s-l1600 (1).jpg
  • s-l500v.jpg
  • 22529v.jpg

Skal du til Aspen på skiferie? Så er det perfekte køretøj til anledningen til salg på eBay!

Et to-hjulet stykke filmhistorie kan netop nu blive dit, hvis du har et par hundrede tusind kroner til overs og brænder for 90'er-komik. En hjemmelavet scooter er nemlig kommet til salg på ebay, og du genkender den helt sikkert, hvis du har set kultfilmen Dum og Dummere!

I komedien fra 1994 med Jim Carry og Jeff Daniels i hovedrollerne, kører de småretarderede kammerater Harry og Lloyd til Aspen for at aflevere en kuffert fuld af penge til en smuk kvinde - og en del af turen forgår på den eksakte scooter, der nu kan blive din.

Scooteren er én af to eksemplarer, der blev bygget til filmen, og det er denne, der blev brugt til alle close-up scener. Den har fået skiftet flere sliddele, kan køre og kommer endda komplet med en hjelm og en kuffert (det er uvist om den indeholder 1 mio. dollars som i filmen), så du kan smide din bedste ven bagpå og tage på en kold køretur i ægte Dum&Dummere-stil!

Der er tre dage tilbage af auktionen, og pt. er det højeste af de 99 bud, der er givet indtil videre, på 212.357 kr. - du kan give dit bud på annoncen lige her!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.