MC nyheder

Indian-Dealer of the Year 2017

Jensens Motorcykler er kåret som "Dealer of the Year 2017" af mærket Indian Motorcycle.

Selvom vi allerede er et godt stykke inde i 2018, er der ikke noget fordækt over at bringe en "2017-nyhed". Jensens Motorcykler i Horsens er netop blevet kåret som "Dealer of the Year 2017" af mærket Indian Motorcycle. Det var Indian Motorcycle Skandinavien, som benyttede årets forhandlermøde til at overrække pokalen til importøren og forhandleren i Horsens.

"Én af årsagerne til den store succes er uden tvivl, at man på Kometvej i Horsens kan se hele Indians modelprogram fysisk i butikken og alle modeller kan prøvekøres. Der er heller ingen tvivl om, at der har manglet et alternativ på det segment på markedet, og det får kunderne nu med det ikoniske brand," siger Brian Jensen.

For at skabe endnu større opmærksom omkring Indian-motorcyklerne åbner Jensens Motorcykler mandag 26. februar en ny afdeling med showroom i Slangerup (nordvest for København).

Jensens Motorcykler blev importør og forhandler af Indian Motorcycle 1. januar 2017.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.