Ingen EICMA i 2020

Arrangørerne af verdens største mc-messe, EICMA i Milano, har meddelt, at 2020-udgaven er aflyst på grund af coronakrisen. ”En beslutning truffet med og for hele sektoren,” lyder begrundelsen.

Det er ikke mange dage siden, vi her på mctc.dk kunne fortælle, at en af verdens største mc-messer, Intermot i Köln, er blevet aflyst på grund af coronakrisen.

Nu følger så den absolut største messe af slagsen trop – i hvert fald målt på antallet af besøgende. Arrangørerne af mc-messen EICMA i Milano, der i 2019 nåede et besøgstal på næsten 800.000 mennesker og havde 1.887 udstillere fra 43 lande – har netop meddelt, at der ikke bliver nogen messe i 2020.

”Værdien […] af vores udstillings-event har overbevist os om ikke at tage chancer grundet sundhedssituationen, der er knyttet til COVID-19, og – frem for alt – at lytte til og beskytte hele tohjuls-industrien […],” siger den administrerende EICMA-direktør Paolo Magri blandt andet i en pressemeddelelse.

Bliver EICMA 2020 et digitalt event? 

Dermed bliver den 78. udgave af EICMA, som skulle have fundet sted 3.-8. november 2020 i Fiera-messecentret i Milano, udskudt til næste år – foreløbigt 9.-14. november 2021.

Det vides endnu ikke, hvorvidt der i stedet bliver afholdt en digital udgave af EICMA i 2020, som eksempelvis Intermot har barslet med. Men modsat Intermot, som ”kun” finder sted hvert andet år, så afholdes EICMA hvert år, og dermed kan vi – forhåbentlig – se frem til EICMA igen allerede i 2021.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.