MC nyheder

Intermot 2020 er aflyst

2020-udgaven af en af verdens største mc-messer, Intermot i Köln, er aflyst. I stedet arbejder arrangørerne nu på et digitalt event.

Grundet coronakrisen har arrangørerne af en af verdens største mc-messer, Intermot i Köln, valgt at aflyse årets event grundet . Det oplyser foreningen for den tyske motorcykelindustri (IVM) og Koelnmesse GmbH, der står bag Intermot, i en pressemeddelelse 16. juni 2020.

Messen var ellers sat til at løbe af stablen 6.-11. oktober 2020, men den må vi altså undvære i år. Og da traditionen er, at Intermot bliver afholdt hvert andet år, vender den – højst sandsynligt – først tilbage i 2022.

Arrangørerne af Intermot arbejder dog på at lancere et nyt "digitalt format" inden udgangen af 2020, lyder det i pressemeddelelsen. Præcist hvor og hvordan det kommer til at forløbe, vil tiden vise.

Det vides endnu ikke, om to af årets andre store mc-messer – EICMA 2020 (Milano, 5.-8. november) og Tokyo Motor Show 2020 (Tokyo, 22. oktober-2. november) – også bliver aflyst.

Opdatering 30. juni 2020: EICMA 2020 er nu også meldt aflyst.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.