MC nyheder

iPhone til Piaggio

Piaggio er den første scooterproducent, som introducerer et system, som omdanner en iPhone til en multi-board computer på scooterserien X10.  Piaggio har introduceret et nyt innovativt system som supplement til den almindelige instrumentering på scooterserien X10. Systemet hedder Piaggio Multimedia Platform (PMP) og det fungerer ved, at man downloader en gratis App til iPhone, som derved forvandler smartphonen til en multi-board computer.  Den trådløse forbindelse mellem iPhonen og scooteren giver føreren forskellige oplysninger. Det være sig eksempelvis information om maskinens instrumenter, navigation, kørecomputer og brugermanual. Systemet skulle også kunne oplyse om dækslid og -tryk. Af andre funktioner henviser systemet til nærmeste tankstation, hvis tanken er ved at være tom.  PMP-systemet fungerer med alle tre motorvarianter (125, 350 og 500 kubik) af X10 scooteren. Kittet til iPhone købes som ekstraudstyr. Se mere om systemet på www.multimediaplatform.piaggio.com.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.