MC underholdning

Jonathan Rea har fået kørekort

Den seksdobbelte Superbike-verdensmester Jonathan Rea har nappet endnu en sejr han bestod nemlig sin køreprøve i første forsøg.

Bare fordi man er regerende WSBK-vinder, kan man ikke automatisk køre motorcykel på de britiske veje. Det har Kawasaki-køreren Jonathan Rea måttet sande, efter han har været i køreskole for at få sit motorcykelkørekort.

- med min sportsforpligtelser og travle kalender har det været svært at finde tiden til at tage motorcykelkørekortet, men jeg er så glad og stolt over nu at have bestået min prøve. Og jeg har faktisk lært både nye evner og teknikker, for det er meget anderledes at køre motorcykel på vejen i forhold til på en bane – så jeg er blevet en bedre motorcyklist såvel som en mere opmærksom bilist af det, forklarede den 34-årige nordirer i en pressemeddelelse.

Og hvis du vil se, hvordan en seksdobbelt WSBK-verdensmester tager sig ud i kravlegården, er der video fra Jonathan Reas forløb her:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.