Lorenzo kaster håndklædet i ringen

Den femdobbelte GP-verdensmester Jorge Lorenzo meddelte på et pressemøde i Valencia, at han stopper sin professionelle motorsports karriere efter weekendens MotoGP-finale i Spanien.

I selskab med pressen, kollegaer og Dorna Sports CEO Carmelo Ezpeleta annoncerede Jorge Lorenzo torsdag på en pressekonference i Valencia, at weekendens Valencia GP 2019 ville blive hans sidste optræden i MotoGP.

Repsol Hondaen, som Lorenzo skiftede til i starten af 2019 kom aldrig til at fungere i hænderne på den 32-årige spanier, og efter et år i sadlen virker Lorenzos udsigter til at kunne kæmpe med om topplaceringer nærmest længere væk, end da han startede sæsonen.

Lorenzos problemer med håndteringen og tillid til Hondas MotoGP-racer har resulteret i flere ture i gruset og alvorlige skader til følge i 2019, som tilsammen har ført til beslutningen, at Lorenzo stopper sin MotoGP-karriere ved slutningen af 2019.

Carmelo Ezpeleta reflekterede over Lorenzos fornemme karriere, og beskriver ham som en af de største kørere i MotoGP’s historie med 18 år i Grand Prix racing og 5 VM-titler.  Ezpeleta annoncerede samtidig, at Jorge Lorenzo vil blive optaget i Hall of Fame med MotoGP-legendestatus ved Jerez GP’et i 2020.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.