Jubilæumsmodel fra BMW

BMW R nineT er navnet på en model, som skal markere 90-året for BMW’s første bokser med langsliggende krumtap (med video).  BMW R 32 blev præsenteret i 1923. Det er nu 90 år siden og markeres med en luftkølet bokser kaldet R nineT.
 Udseendet leder tankerne hen på fortidens roadstere, hvor der designmæssigt var skåret ind til benet.  Som motor har BMW valgt den klassiske bokser uden vandkøling i 1.170 kubik versionen med 110 hk (81 kW) ved 7.750 o/m og 12,2 kgm (119 Nm) ved 6.000 omdrejninger.  Ved udformningen af nineT er der lagt vægt på, at ejerne let kan ændre detaljer og vælge deres egen stil. BMW har således et ret omfattende udstyrsprogram til modellen.  I modsætning til de øvrige BMW boksermodeller har nineT ikke Telelever, men derimod en upside-down forgaffel, som er hentet fra supersports-maskinen S 1000 RR. Baghjulet fjedrer i en Paralever.  Desuden er der kælet for mange detaljer som for eksempel forlygten, som har et BMW logo i midten.  BMW R nineT er klar til levering i 2014, og grundprisen er sat til 249.150 kr.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.