MC sport

Fart på Sankt Hans

Sankt Hans aften byder også på mc-race, når der lørdag køres moderne og klassisk Road Racing på Jyllandsringen.

Uanset om du er til moderne eller klassisk Road Racing, er det på FDM Jyllandsringen, du skal være på lørdag 23 juni. Den dag bliver der nemlig masser af race, når Aarhus Motor Klub i samarbejde med FDM Jyllandsringen afvikler tredje afdeling af årets Danmarksmesterskaber i Road Racing.

Racerlørdagen starter med de indledende manøvrer, når deltagerne kører træninger og tidtagninger, og så går det ellers i løbet af eftermiddagen løs med de mange forskellige løb, der skal køres.

De moderne motorcykler er repræsenteret med fire klasser. Der bliver en klasse hver for de specialbyggede racere i henholdsvis Moto 3- og Moto 4½-kategorierne, mens der er både en Rookie 600- og en Rookie 1000-klasse. Her er det en række af sportens nye kørere, man kan opleve på henholdsvis SuperSport- og SuperBike-maskinerne, som bliver de hurtigste ved stævnet.

De klassiske maskiner tager hele spektret med. Lige fra de gamle englændere fra efterkrigsårene og halvtredserne over de japanske racermaskiner, som revolutionerede sporten i tresserne og halvfjerdserne til den første generation af de effektfulde SuperSport- og SuperBike-maskiner, der kom på markedet i halvfemserne.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.