MC nyheder

Kalder alle kvinder: Kør motorcykel lørdag

Lørdag 1. maj afholdes der for 15. gang International Female Ride Day, hvor kvindelige motorcyklister verden over opfordres til at vise flaget.

Lørdag 1. maj 2021 er ikke kun arbejdernes internationale kampdag. Det er også kvindernes internationale "køredag", som er den direkte oversættelse "International Female Ride Day" (IFRD), der er et årligt tilbagevendende og verdensomspændende event.

I år er det intet mindre end 15. gang, eventet løber af stablen  et event som har til formål at sætte fokus på det stadigt stigende antal kvindelige motorcyklister rundt om i verden.

Så er du kvinde og motorcyklist, så tag en tur på motorcyklen lørdag 1. maj. Der kræves nemlig ikke andet for at deltage.

Du kan læse meget mere om eventet på den officielle hjemmeside og Facebookside.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.