MC nyheder

Katana klinger igen

Tredje appetitvækker-video af den nye Katana er nu frigivet.

Suzuki forstår virkelig at pirre nysgerrigheden – i hvert fald tilfældet blandt dem, der i spænding venter på at se den nye Katana.

Japanerne har netop offentliggjort den tredje af foreløbigt fire teaser-videoer, som vi også tidligere har berettet om her på mctc.dk.

Den nye video, som du kan se sammen med de foregående nederst i artiklen, afslører desværre ikke det store. Men denne gang er der modsat tidligere et kort klip, som viser tanken på det nye ”samuraisværd”.

Hvorvidt Katanaen kommer til at ligne nogle af de konceptmodeller, som tidligere er blevet vist frem, er dog fortsat uvist. Det samme gælder de florerende rygterne, der har spået, at Katanaen bliver udstyret med kompressor a la Kawasakis sportstourer Ninja H2 SX.

Det eneste (næsten) sikre er, at Suzuki løfter sløret for den nye Katana på Intermot-messen i starten af oktober, som man kan læse mere om og købe billetter til her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.