MC nyheder

Kawasaki-succesen fortsætter i Aidt

Rydbergs MC i Aidt har endnu en gang vundet titlen som "Årets Kawasaki-forhandler".

Rydbergs MC i Aidt er kåret til ”Årets Kawasaki-forhandler 2021”, som er en hæder, der tildeles den autoriserede forhandler, der sælger flest Kawasaki-motorcykler i løbet af året.

"Vi stod for en stor del af det samlede Kawasaki-salg i 2021, og det er vi stolte af, da vi jo har været udfordret af corona og nedlukninger i store dele af året," siger indehaver Henrik Rydberg i en pressemeddelelse,

Firmaet er dog ikke uvant med hæderstitler. Det er således sjette år i træk, at titlen ”Årets Kawasaki-forhandler” lander i Aidt, og Rydbergs MC har i firmaets mere end 35 år i branchen modtaget forhandler-hæder omkring 30 gange både fra Kawasaki, men også fra Honda, der også forhandles i Aidt.

"Vi er glade for den opbakning, vi oplever, og selv om der har været store udfordringer i både 2020 og 2021, er vi kommet styrket ud af coronatiden," fortæller Henrik Rydberg.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.