MC nyheder

Kawasaki viser ny video af gammelt koncept

  • j concept3.jpg
  • j concept.jpg
  • j concept4.jpg
  • j concept2.jpg

Den seneste uge har Kawasaki i både USA og Europa delt videoer af en ny konceptmotorcykel. Problemet er bare, at den ikke er ny.

Til Tokyo Motorshow 2013 præsenterede Kawasaki det vilde J Concept. En 3-hjulet, elektrisk motorcykel der kunne skifte form afhængig af, om der skulle køres langt og hurtigt eller navigeres rundt i byens snævre gader. Siden dengang har vi ikke rigtig hørt om det, og vi tænkte, at det nok var et af de koncepter, der blev på konceptstadiet - indtil nu.

For næsten fem år senere er J Concept nu tilbage i en ny teaser-video, som Kawasaki USA har uploadet til deres YouTube-kanal. Kawasaki Europa har også uploadet en video, men det lader til at være den helt samme video, som oprindeligt blev vist i 2013 - hvad er det, der foregår?

Det korte af det lange er: Vi aner det ikke. Kawasaki har endnu ikke meldt noget ud i forbindelse med genoptagelsen af J Concept's promoveringskampagne, men der er da i hvert fald en vis sandsynlighed for, at de har støvet tegnebrættet af og arbejder videre på modellen.

J Concept har to forhjul og ét baghjul ligesom den nye Yamaha Niken, og da dén kommer på markedet allerede i år, kan det være, Kawasaki har tænkt, at de også vil være med. Det vilde J Concept virker dog noget langt fra at være produktionsklar, i hvert fald hvis head-up-display og det formskiftende stel bibeholdes.

Vi er i hvert fald spændte på, hvordan sagen udvikler sig, og vi lover at følge den tæt. Indtil videre kan du se både den oprindelige og den nye video herunder. Var der nogen, der sagde "Tron Light Cycle"..?

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.