MC nyheder

Grøn på en ny måde

Kawasaki løfter sløret for en nærtstående fremtid, der byder på et motorcykelprogram med banebrydende ny teknik i form el-, hybrid- og brintmotorer.

Allerede inden udgangen af 2025 ønsker Kawasaki, at lancere omkring 15 nye motorcykelmodeller, der alle drives via enten el-, hybrid- eller brintmotorer. Deriblandt afslører Kawasaki også udviklingen af en brintdreven Ninja H2, som i benzinudgaven er kendt for sin 200 hk stærke motor med kompressor-tryk.

Kawasaki betragter høje mål for nyudvikling som en nødvendighed, da regeringer over hele verden allerede har annonceret planer om at forbyde fossilbrændstofdrevne køretøjer i en ikke alt for fjern fremtid. Blandt de nye tiltag forventes, at elektriske motorcykler helt erstatter Kawasakis mindre modeller (som allerede er udfaset op til 650 kubik på det danske marked), imens man også arbejder med eksempelvis brint- og hybrid-løsninger til større modeller.

Den japanske motorcykelfabrik, der netop er oprettet som en selvstændig enhed under logoet River Mark logoet, er garanteret ikke de eneste, der arbejder på nye løsninger til at imødegå fremtidens miljøkrav. Men Kawasaki er den først motorcykelproducent, der afslører en så ambitiøs plan, som nok også vil presse konkurrenterne til at komme ud af busken med deres bud på området indenfor en overskuelig fremtid.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.