MC sport

Ringens Herre slår til igen

  • M podie.jpg (1)
  • M Mur.jpg (1)

Comeback Marc Marquez vinder sensationelt det tyske Grand Prix 2021 – og scorer 11. sejr i træk på Sachsenring.

Aleix Espargaro imponerede ellers som hurtigste mand fra sin tredje startplacering og tog i starten del i kampen om førstepladsen på sin Aprilia.

Men allerede på første omgang går Marc Marquez forbi og i front på sin Repsol Honda, og efter et par kampe med Espargaro i starten af race lå Sachsenrings asfalt åben for Marquez første MotoGP-sejr og podieplads siden sidste års alvorlige styrt i åbningsracet på Jerez og en følgende skadespause.

Marquez sejr sluttede samtidig Hondas længste MotoGP-sejrstørke siden 1982 – og King of the Ring Marc Marquez har nu 11 sejre i træk (deraf de sidste 8 i MotoGP-klassen) på Sachsenring.

Catalunya-vinderen Miguel Oliveira på KTM gjorde ellers sit bedste med at jage Marquez i det meste af løbet.

Men Marquez slog et hul til konkurrenterne på cirka 2 sekunder, da en kortvarig og let regnbyge ramte banen i første halvdel af racet. Det forspring opgav han aldrig helt igen, og Olivera måtte nøjes med andenpladsen.

Franskmanden Fabio Quartararo afsluttede podiet på tredjepladsen og udvide sin samlede føring i mesterskabet til i alt 131 point foran landsmanden Johann Zarco på 109 point og australieren Jack Miller med 100 point.

På 4. pladsen kom KTM’s Brad Binder i en flot slutspurt, foran 5. Fancesco Bagnaia, 6. Jack Miller, 7. Aleix Espargaro, 8. Johann Zarco, 9. Joan Mir, 10. Pol Espargaro.   

Næste race er det hollandske TT i Assen allerede i næste weekend, som er det sidste løb inden MotoGP går på sommerferie.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.