MC nyheder

Klar til Egeskov MC Træf 2022?

Tusindvis af motorcyklister vil forventeligt valfarte mod Egeskov på Fyn lørdag 30. april 2022, når slottet slår dørene op til en ny sæson.

Sidste år måtte ét af landets absolut største mc-træf desværre udskydes på grund af corona. Men i år er der ingen ændringer i programmet, når Egeskov slår dørene op til en ny sæson og traditionen tro inviterer alle motorcyklister til kæmpe mc-træf.

Det sker lørdag 30. april 2022 i tidsrummet klokken 10-17. Adressen er som altid Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup på Fyn, hvor flinke frivillige fra Hjemmeværnet vil stå for at dirigere trafikken og vise vej til den særlige mc-parkeringsplads. Og så er der selvfølgelig gratis adgang.

"Alle der ankommer på en motorcykel har fri adgang til Egeskov – haven og udstillinger. Af bevaringsmæssige og pladsmæssige hensyn har MC gæster ikke fri adgang til slottet, men der kan købes en tillægsbillet, hvis man gerne vil opleve slottet også," lyder det blandt andet på Egeskovs hjemmeside.

Husk at du finder dette og mange andre mc-træf i MCTC's træf- og eventkalender lige her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.