Klassiske racere på Ring Djursland

  • René Prang Ducati 916.JPG
  • 1231257_549142801826195_1355292345_n-1.jpg
  • classic-mc-race.jpg

Den kuperede Ring Djursland lægger den 9.-10. september asfalt til 3. afd. af DM for klassiske motorcykler. Den DM-førende i Classic Super Bike René Prang melder også klar til weekendens race efter en skade.

Efter et voldsomt styrt i opvisningsløbet ved Copenhagen Historic Grand Prix, først i august, føler René Prang sig atter klar til at genoptage sin deltagelse i Classic Roadrace, når der i weekenden den 9.-10. september køres 3. afdeling af DM på Ring Djursland (i et arrangement, der også er med klassiske biler).                          

 

Ved styrtet for godt fire uger siden pådrog Prang sig knubs på hele kroppen, og en lædering af højre skulder og overarm, med sene- og muskelskader. Efter flere besøg hos en massør er han i den seneste uge begyndt at kunne bruge armen igen, og smerterne i kroppen er aftagende. Skulder og overarm er ikke helt funktionsdygtig endnu, men René Prang tror på, at han kan deltage og gennemfører løbene på Ring Djursland.   

 

I Classic Roadrace kører René Prang på en Ducati 916 fra 1994, som dog nærmest blev totalskadet ved mødet med betonmuren i København. En gennemgribende renovering gik i gang umiddelbart efter styrtet, og i denne uge forventes Vagn Jensen Motorcykler at have den genopbygget igen.

 

René Prang er regerende danske mester i Classic Super Bike og fører i øjeblikket serien. Derfor er det vigtigt for ham at deltage i den kommende weekend, selv om han ikke er fysisk helt på toppen endnu.