Køb en ægte MotoGP-racer

KTM har gang i et helt specielt udsalg, hvor to eksemplarer af MotoGP-raceren RC16 udbydes til private købere.

Hvis du har en kvart million euro, som du alligevel har svært ved at få plads til i sparegrisen, ja så kan du i stedet bruge dem på en motorcykel, der normalt er forbeholdt de allerbedste racerkørere på kloden. På deres Facebook-side har den østrigske motorcykelfabrikant nemlig offentliggjort, at to af deres RC16-racere vil blive udbudt til private købere.

KTM har kørt med RC16 siden 2017-sæsonen, og selvom MotoGP-resultaterne ikke har været prangende, er der stadig tale om en motorcykel på omkring 157 kg, der leverer over 250 hestekræfter fra en 1000-kubik V4-motor. Så hvis du tager den med til en trackday, er der nok ikke megen tvivl om, at du kommer til at ligge forrest i feltet.

Og hvis du smider de godt 1,85 mio. kroner for motorcyklen, kvitterer KTM da også med lidt frynsegoder i form af én af Pol Espargaros køredragter inklusive signeret hjelm, muligheden for at blive del af racerholdet for en weekend med guidet både paddock- og pitbox-tour, et sæt Red Bull KTM-holdtøj, en hyggesnak med kørene samt fuld VIP-adgang til et Grand Prix efter eget valg.

Hvis du er fristet (og rig), er det bare med at sende dem en mail på linket nedenfor...