Køb en ægte MotoGP-racer

KTM har gang i et helt specielt udsalg, hvor to eksemplarer af MotoGP-raceren RC16 udbydes til private købere.

Hvis du har en kvart million euro, som du alligevel har svært ved at få plads til i sparegrisen, ja så kan du i stedet bruge dem på en motorcykel, der normalt er forbeholdt de allerbedste racerkørere på kloden. På deres Facebook-side har den østrigske motorcykelfabrikant nemlig offentliggjort, at to af deres RC16-racere vil blive udbudt til private købere.

KTM har kørt med RC16 siden 2017-sæsonen, og selvom MotoGP-resultaterne ikke har været prangende, er der stadig tale om en motorcykel på omkring 157 kg, der leverer over 250 hestekræfter fra en 1000-kubik V4-motor. Så hvis du tager den med til en trackday, er der nok ikke megen tvivl om, at du kommer til at ligge forrest i feltet.

Og hvis du smider de godt 1,85 mio. kroner for motorcyklen, kvitterer KTM da også med lidt frynsegoder i form af én af Pol Espargaros køredragter inklusive signeret hjelm, muligheden for at blive del af racerholdet for en weekend med guidet både paddock- og pitbox-tour, et sæt Red Bull KTM-holdtøj, en hyggesnak med kørene samt fuld VIP-adgang til et Grand Prix efter eget valg.

Hvis du er fristet (og rig), er det bare med at sende dem en mail på linket nedenfor...

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.