MC nyheder

Mad og banekørsel

Oplev en tur på Tradium Ring Djursland og få lidt godt til maven på MC Touring Camp for 100 kroner, når de sammen med SP2H takker af for 2020.

OPDATERING fra SP2H: Der er nu allerede forhåndstilmeldt mere end 80 deltager - derfor kan du fra mandag d. 14 sept. kl 16:30 ikke længere - gældende - tilmelde og betale via mobilpay betalingsslinket. DET BETYDER IKKE AT DU SKAL BLIVE HJEMME, det betyder bare, at vi hele tiden sørger for at der ikke på nogen måde og i nogen form sker overtrædelse af forsamlingsforbuddet - så kom bare, vi skal nok få tilpasset det forsvarligt så alle der vil ud at køre også kommer det - tag en evt. ventetid med godt humør vi har læsestof med til dem der venter. Hvis du ikke er på tilmeldingslisten, kan du betale med Mobilpay ved gaten.

Tradium Ring Djursland vil i tæt samarbejde med MC Touring Camp og Sikkerpå2hjul gerne sige tak til alle motorcyklister for en god kursussæson på "Ringen".

Derfor inviteres alle motorcyklister til at deltage i afslutning på Tradium Ring Djursland's mc-kursus sæson lørdag 19. september i tidsrummet fra kl.11:00 til 15:00.

Arrangementet sker i samarbejde med MC Touring Camp, der tager sig at forplejningen af deltagerne, og køkkenet har åbent til klokken 16:00.

Det symbolske beløb for deltagelse er 100 kroner per motorcykel/person, som skal dække baneleje og et traktement (eksklusive drikkevarer) på MC Touring Camp. Et beløb der efterfølgende ubeskåret doneres til at støtte lokale ubemidlede projekter i nærområdet af MC Touring Camp og Tradium Ring Djursland.

MC Touring Camp tager sig af betalingen, og deltagere skal blot indsætte 100 kroner på mobil pay nr. 24002 (skriv SP2H) – så er du registreret som deltager med én person.

Vi håber rigtig mange motorcyklister vil bruge denne chance for en eftersommer-køretur, med mulighed for at sætte egne hjul på Tradium Ring Djursland’s spændende asfalt, nyde et måltid på MC Touring Camp, sparke dæk, fortælle (løgn) historier om årets mc-ture i ind- og udland - og samtidig støtte det gode formål.

Du kan på dagen selv komme ud og prøve det køretekniske anlæg på din egen motorcykel (bare den ikke støjer mere end 95 dB, hvilket motorcykler med standardudstødning normalt kan klare).

Kørsel foregår efter en erfaren instruktører, og man bliver inddelt i grupper efter erfaring. Der er altså ikke tale om nogen former for racemulighed, og der kommer ikke til at ske overhalinger, men alle fremmødte er garanteret minimum frem omgange på banen.

Der er rullende udskiftning startende fra klokken 11:00. Seneste ankomst er dog klokken 14:30, hvis du vil nå en tur på banen.

Læs mere om SP2H og arrangementet her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.