MC nyheder

Køreskole bruger airbag-veste

Hos Bøttern Køreskole i Aarhus har mc-eleverne kørt med airbag-veste siden februar.

Airbag-udstyr til motorcyklister er ikke nogen ny ting. Det er dog først for nylig, at køreskoler er begyndt at tage udstyret til sig, og en af de køreskoler er Bøttern Køreskole i Aarhus. Her har man siden februar kunnet tilbyde eleverne, der tager kørekort til motorcykel, at køre med airbag-veste.

Idéen opstod, da køreskoleejer og mc-kørelærer Thomas Bøttern fik et godt tilbud på et sæt af de oppustelige veste under Herning Motorshow i starten af februar.

”Jeg var med på messen i Herning og købte et sæt airbag-veste. På samme måde som vi viser vores elever, at der er forskellige motorcykler, vil vi også gerne vise dem, at der er forskelligt sikkerhedsudstyr – heriblandt airbag-udstyr,” siger han.

Mc-eleverne på Bøttern Køreskole har derfor siden februar i år kørt med airbag-veste. Og selvom Thomas Bøttern erkender, at det med airbag-vestene også handler om promovering og om at skille sig ud i en presset branche, så er det i bund og grund sikkerheden, det kommer an på. Og samvittigheden.

”Det er også for min egen skyld. Hvis en elev kom til skade, som en airbag kunne have afhjulpet, ville jeg ærgre mig, nu hvor jeg ved, at udstyret er her,” siger han.

I næste udgave af Touring Nyt kan du læse mere om airbag-udstyr, som både får ris og ros af motorcyklister.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.