MC nyheder

Køreskolerne må åbne igen

Sent i nat blev Folketingets partier enige om en udvidelse af genåbningen af det danske samfund, der blandt andet omfatter køreskolerne.

Første fase af den kontrollerede genåbning er knap nok startet, før Regeringen og Folketingets øvrige partier er blevet enige om at lempe yderligere på restriktionerne allerede fra næste uge. Det sker på baggrund af sundhedsmyndighedernes vurdering af, at det vil være forsvarligt at tillade flere liberale erhverv at åbne op igen.

Det gælder også landets køreskoler, der fra mandag den 20. april igen må holde åbent i teorilokalerne og skolevognene, ligesom køreundervisning på motorcykel fortsat kan afvikles. Udviser man ingen sygdomssymptomer er det ligedes muligt at anskaffe den lovpligtige lægeerklæring til køreprøven hos de fleste praktiserende læger.

Hvad angår selve prøverne, både den teoretiske og den praktiske køreprøve, er meldingen fra Rigspolitiet fortsat, at disse ikke afholdes indtil foreløbigt 10. maj. MCTC er dog i dialog med Rigspolitiet, der vil undersøge hvorvidt, der ligedes vil blive åbnet op for prøverne "før tid".

Indtil videre er det i hvert fald muligt at fortsætte, eller komme i gang med, sin køreundervisning, og det er jo første skridt på vejen!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.