MC nyheder

Kom billigere til Færøerne

En ny rabataftale med Smyril Line betyder, at MCTC-medlemmer kan slå 10 procent af prisen på rejser til Færøerne i sommeren 2020.

Hvis du overvejer at besøge Færøerne på motorcykel i sommeren 2020 og er medlem af MCTC, er det med at spidse ører.

En ny rabataftale med færgeselskabet Smyril Line, som sejler til Thorshavn på Færøerne fra Hirtshals i Danmark, sikrer nemlig MCTC-medlemmer 10 procent rabat på transportprisen i perioden 6. juni til og med 21. august 2020.

SE OGSÅ: Nye MCTC-rabataftaler med Stene Line og DFDS

For at opnå rabatten hos Smyril Line skal du booke din rejse enten per mail til booking@smyrilline.dk eller på telefon 96558500 og oplyse følgende MCTC-agentnummer: 120860. Rabatten gælder kun i ovenstående periode ved ledig kapacitet, gives alene på transportdelen og kan ikke kombineres med andre annoncerede tilbud. Læs mere om rabataftalen her.

Husk, at du som altid finder alle gældende MCTC-rabataftaler her på hjemmesiden under "Medlemsservices" og "Rabataftaler".

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.