MC nyheder

Kom til fælleskørsel og sæsonafslutning

  • danmarks_motorcykel_museum_stubbekøbing_2021_mctc (2).JPG
  • danmarks_motorcykel_museum_stubbekøbing_2021_mctc (1).JPG
  • danmarks_motorcykel_museum_stubbekøbing_2021_mctc (3).JPG

Danmarks Motorcykelmuseum byder igen på fælleskørsel for motorcykler, veteranbiler og knallerter, når museet siger tak for sæson 2021 søndag 24. oktober.

Efter lang tid med coronanedlukning var det en glædelig nyhed, da Danmarks Motorcykelmuseum i Stubbekøbing i foråret annoncerede, at man igen kunne slå dørene op til en ny sæson.

Nu er 2021-sæsonen ved at gå på held, og det bliver traditionen tro markeret med fælleskørsel for motorcykler, veteranbiler og knallerter – som ellers har været savnet i to år.

Årets fælleskørsel til motorcykelmuseet finder sted søndag 24. oktober klokken 10 med afgang fra "Cementen" i Nykøbing Falster. 

Ved ankomst til museet på Nykøbingvej 54, 4850 Stubbekøbing vil der i dagens anledning være mulighed for at se årets udstillinger for kun 20 kroner.

Husk at du kan finde dette og mange andre mc-arrangementer og træf i MCTC's onlinekalender her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.