MC nyheder

Kom til Isle of Man TT 2023

Det danske rejsebureau Grand Prix Tours kan igen tilbyde pakkerejser til Isle of Man TT – og som noget nyt får MCTC-medlemmer 500 kroner i rabat pr. person på rejserne i 2023.

I 2022 kunne det danske rejsebureau Grand Prix Tours for første gang tilbyde pakkerejser til Isle of Man TT. Den historie kan du læse her.

Arrangementet i 2022 blev fuldt booket og forløb rigtig fint, hvor i alt 66 spændte motorcykelentusiaster kom af sted og fik en oplevelse for livet. "Det var det vildeste, de nogensinde havde oplevet," fortæller Lis Wichmann fra Grand Prix Tours.

Derfor er Grand Prix Tours stolte over igen at kunne tilbyde pakkerejser til IOM TT, som denne gang finder sted 5.-11. juni 2023. "Der er allerede 25 procent, som har genbooket til 2023, men vi er også klar til at tilbyde rejsen til dem, der ikke har været med før," siger Lis Wichmann.

Denne gang flyves der til Isle of Man fra København, der er dansk turleder med, og i 2023 er rejsen én dag længere, så man også får afslutningen og sidstedagen med. På Grand Prix Tours' hjemmeside kan du læse meget mere om rejsen, der koster fra 10.590 kroner og inkluderer fly til og fra Isle of Man, seks nætter i glampingtelt til to personer og entrebillet til banen alle dage.

 

Få rabat på rejsen som MCTC-medlem

Nyt i 2023 er desuden, at MCTC-medlemmer denne gang kan få 500 kroner i rabat pr. person pr. rejse. Rabatten forudsætter, at rejsen bliver bestilt senest 10. februar 2023, ligesom der skal oplyses gyldigt MCTC-medlemsnummer til Grand Prix Tours, når man ringer og bestiller rejsen.

Bestiller man rejsen online, skal man snarest muligt derefter kontakte Grand Prix Tours telefonisk på 70206383 og oplyse MCTC-medlemsnummer for at opnå rabatten. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, og rabatten gælder derfor også kun så længe, at der er billetter tilgængelige.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.