MC nyheder

Konkurrence: Vinderne er fundet

Vinderne i MCTC og Topdanmarks store jubilæumskonkurrence er fundet. Som billedet afslører blev det Agnes Plesner Skårup fra Aarhus, der løb med førstepræmien – et rejsegavekort på 25.000 kroner.

Hvis du har fulgt med i Touring Nyt hen over sommeren, har du højst sandsynlig lagt mærke til, at samarbejdet mellem MCTC og Topdanmark fylder 35 år her i 2019.

For at fejre jubilæet og samtidig hylde passionen for motorcykler blev der derfor i august-udgaven af Touring Nyt søsat en stor konkurrence, hvor førstepræmien var et rejsegavekort på hele 25.000 kroner.

Alle MCTC-medlemmer kunne deltage i konkurrencen, og reglerne var simple: Indsend en sandfærdig historie om din største, vildeste og mest fantastiske mc-oplevelse senest 15. oktober 2019.

Tillykke til vinderne!

Mange spændende mc-historier har sidenhen fundet vej til MCTC. I sidste ende blev det dog 23-årige Agnes Plesner Skårup fra Aarhus, der løb med førstepræmien og gavekortet på 25.000 kroner for sin dramatiske rejseberetning ”Når nøden er størst” – en utrolig, men sand historie om en ung kvindes rejse i Australien. På billedet øverst Agnes Plesner Skårup få overrakt rejsegavekortet af MCTC og Topdanmark (den røde Nimbus til højre er hendes egen). 

Blandt de resterende historier er der efterfølgende blevet trukket lod om andenpræmien og tre tredjepræmier, som henholdsvis består af et gavekort til overnatning på MC Touring Camp og gavekort til køreteknisk kursus arrangeret af SikkerPå2Hjul.

Her blev Steffen Sybrandt fra Stenstrup den heldige vinder af andenpræmien, mens Nicolaus Johansen (Ry), Helle Sørensen (Hedehusene) og Bastian Dybdal (Hjortshøj) hver især snuppede en tredjepræmie. Stort tillykke til alle vinderne, som er kontaktet.

Læs historien i Touring Nyt 9/2019

Agnes Plesner Skårups utrolige Australien-historie er med i Touring Nyt 9/2019, som netop er udkommet. Og har du ikke allerede læst den, så kan det klart anbefales! Du finder historien på side 28-39. Husk, at du også kan læse Touring Nyt online – så har du altid dit yndlings mc-blad ved hånden.

Er du ikke medlem af MCTC, er der derfor kun endnu flere gode grunde til at blive det. Bestil dit medlemskab her.

 

 

Medlemmer af MCTC kan tilgå medlemsbladet Touring Nyt digitalt fra computer, tablet og smartphone.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.