Konkurstruet: Norton under administration

Med udestående regninger, der angiveligt beløber sig på over tre millioner kroner, er britiske Norton Motorcycles blevet sat under administration, og fremtiden for mærket er uvis.

Hvad der burde have været starten på en spændende tid for Norton, kan i stedet blive enden for den historiske motorcykelproducent. De to nye "Atlas" mellemklasse-modeller har nemlig været igennem de første pressetests med lovende resultater, og produktionen burde være startet, men økonomiske vanskeligheder har udsat færdiggørelsen af fabrikken, og ingen af de nye motorcykler er endnu leveret.

I stedet ser det nu rigtig skidt ud for Norton, efter de seneste måneders forsøg på at skaffe nye investorer er slået fejl, og den britiske version af Skat har tvunget Norton under administration, da virksomheden angiveligt skylder over 300.000 pund i skatteindtægter.

Det placerer både det legendariske motorcykelmærke og de omtrent 100 ansatte på Donington Hall i en usikker situation, mens cheferne kæmper for at sikre finanser til at holde både produktionen og selve Norton i live. Vi følger naturligvis sagen og bringer nyt, når det kommer.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.