MC nyheder

Terrænoptimeret 1290 Super Adventure R

KTM’s nye adventure i 1-litersklasssen hedder stadig 1290 Adventure R, men den Euro 5-opdaterede 2021-version kommer med en bred vifte af opdateringer fokuseret på terrænkørsel.

Få uger efter annonceringen af KTM 1290 Super Adventure S, løfter den østrigske producent tæppet af den mere offroad-fokuserede 1290 Super Adventure R med opdateret elektronik, ændret stel og optimeret affjedring med mere.

 

Sædet er slankere og med 880 mm sædehøjde, og der er udvidet plads til praktisk opbevaring nedenunder. Den nye tredelte 23-liters benzintank giver et lavere tyngdepunkt, ligesom geometrien er ændret ved at flytte kronrøret 15 mm bagud i stellet for større styrevillighed og lettere håndtering i terræn.

 

Håndtering af KTM’s store offroader er også optimeret med det bedste fra WP XPLOR-teknologi på affjedringssiden, som har 220 mm vandring på både den 48 mm USD-forgaffel og PDS-monodæmperen.

 

Teknologien er skræddersyet til den terrængående 1290 Super Adventure R med en ny 6-akset gyrocensor fra Bosch, der via programmerne RAIN, STREET, SPORT og OFFROAD (RALLY er ekstraudstyr) tilpasser acceleration og bremsning. Køreprogrammer og øvrige info aflæses og justeres via en helt ny 7'' TFT-skærm, som naturligvis kan kobles med de mange muligheder i KTM MY RIDE-appen.

 

Trods Euro 5-opdateringer er LC8-motoren nu 1,6 kg lettere og yder 160 hk ved 9.000 o/min og 138 Nm drejningsmoment ved 6.500 o/min. For optimeret varmeafledning og luftgennemstrømning har R-modellen nu to separate radiatorer i stedet for en.

Luftfilterkassens nye design giver lettere adgang til luftfilteret, og selve filteret har nu lodrette ribber, som hjælper med at lede støv eller sand mod bunden af ​​kassen. 2021-Adventuren har en bred vifte af opdateringer, som alle sigter mod at give et bedre design til hardcore eventyrere, og samtidig har 1290 Super Adventure R fået ny grafik og farver. Pris og levering er endnu ukendt. 

 

Modelhøjdepunkter 1290 Super Adventure R

Ny ergonomi for ekstra smidighed

Redesignet sæde

Omarbejdet WP XPLOR-affjedring med lang vandring

Optimeret vægtfordeling med lavere placerede brændstoftanke

Ny elektronik

Nyt, intuitivt 7 '' TFT-display med redesignede styrkontakter

Nyt LED-forlygte med LED-dagslys

Revideret V-twin tilpasset Euro 5 og forbedret varmeafledning

Nye adventuredæk fra Bridgestone

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.