MC sport

KTM melder klar til kamp

  • 2021 MotoGP KTM RC16s.jpg
  • Iker Lecuona KTM 2021 MotoGP launch.jpg
  • Danilo Petrucci KTM 2021 MotoGP launch.jpg
  • Brad Binder KTM 2021 MotoGP launch (1).jpg
  • Miguel Oliveira KTM 2021 MotoGP launch.jpg

Østrigske KTM lancerede deres MotoGP-kampagne 2021 sammen med budskabet om, at de er klar til at tage et step opad i kongeklassen.

KTM Factory Racing afslørede KTM RC16 farverne til MotoGP verdensmesterskabet 2021 gennem en digital præsentation, der introducerede det nye look, kørerne og målsætning for den (forhåbentlig snart) kommende sæson.

Efter planen skal MotoGP starte 28. marts 2021 under projektørlyset på ørkenbanen Losail International Circuit.

Som vindere af det sidste løb i 2020, vil flere øjne nok automatisk være rettet mod KTM RC16's performance. 2021 har Red Bull KTM Factory Racing sydafrikaneren Brad Binder # 25 og portugisisk Miguel Oliveira # 26 i sadlerne – og Tech3 KTM Factory Racing har italieneren Danilo Petrucci # 30 og spanske Iker Lecuona med # 21.

Den østrigske mc-producent satser på at kunne overtrumfe deres 4. position i konstruktørernes stilling 2020, og samtidig øge den samlede totalscore på tre pole positions, ni podiepladser og tre sejre, i hvad der bliver KTM’s femte sæson i MotoGP.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.