MC nyheder

Lækkede fotos: Ny offroad-Aprilia

Billeder fra en kinesisk fabrik viser en ny 250-kubik Aprilia, der måske skal tage kampen op med de andre små pendler-enduroer herhjemme.

Markedet for A2-maskiner i terrænudklædning er ikke enormt herhjemme, men der blev dog langet en håndfuld eller to af henholdsvis Kawasakis Versys-X 300, Hondas CRF 250 L og Suzukis V-Strom 250 over disken sidste år. Nu er der dog noget, der tyder på, at der snart kan lande en ny konkurrent i form af Aprilia Terra 250.

Aprilia Terra 150, der er afbilledet øverst i artiklen, er allerede på vejene i flere af de asiatiske markeder, men er ind til videre ikke blevet afprøvet i Europa. Men måske får dens kommende storebror, Terra 250, chancen, for billeder, der angiveligt er taget på en kinesisk fabrik, viser, at modellen er ved at være produktionsklar.

Aprilia Terra 250 har en 1-cylindret motor, der formentlig yder omkring 25 hk.

Rygterne vil vide, at motoren er samme 1-cylindrede 27-hestes sag, der sidder i flere modeller fra kinesiske CFMoto, der ikke er kendt herhjemme, men har været repræsenteret på den europæiske EICMA-udstilling i flere år. Både dét, og komponenterne vi kan se på billedet ovenfor, tyder på, at Terra 250 vil være en model i den billige ende af prisspektret, hvis den kommer til Danmark.

Lav vægt, lav pris og en 1-cylindret bundtræk er dog ikke en dum kombination til bykørsel og let offroad, og der tales endda i krogene om, at en mere offroad-orienteret version med længere affjedringsvandring og 21" forhjul vil efterfølge modellen på spionbilledet. Vi holder i hvert fald ørene åbne efter mere nyt, for vi ville da ikke have noget imod at lege lidt med den lille Aprilia i en forladt grusgrav!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.