Larmer motorcykler for meget?

Dét spørgsmål stiller den europæiske motorcykelorganisation FEMA, og de vil gerne have din mening med i undersøgelsen.

I adskillige europæiske lande (blandt andet Tyskland og Holland), bliver flere og flere veje lukket for motorcyklister, dels som reaktion på klager over for meget støj. Også herhjemme bliver kravene til, hvor høj lyden fra en motorcykels udstødning må være, løbende skærpet i takt med de nye Euro-direktiver.

Debatten om hvorvidt motorcykler nødvendigvis skal larme finder dog også sted internt i motorcykelmiljøet. Nogle motorcyklister mener, at en skrigende række-4'er eller knaldene fra en stor V2'er støjer unødigt, mens andre holder på, at det ikke kan blive højt nok, og at det er del af det at køre motorcykel: Hvem har ikke hørt devisen "loud pipes save lifes"?

For at få en bedre idé om, hvad den mest udbredte holdning blandt os motorcyklister er, har FEMA oprettet et spørgeskema omkring emnet med 10 korte spørgsmål. Den er på engelsk, men de fleste spørgsmål er af ja/nej-typen eller med få predefinerede valgmuligheder.

Du kan deltage i undersøgelsen på linket her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.