MC nyheder

Long Way Up får premiere på Apple TV+

  • LongWayUp_Firstlook_2.jpg
  • LongWayUp_Firstlook_1.jpg
  • LongWayUp_Firstlook_3.jpg

Den nye tv-serie Long Way Up får premiere på streamingtjenesten Apple TV+ 18. september.

Der er gået mere end 10 år, siden makkerparret Ewan McGregor og Charley Boorman sidst tog på mc-eventyr i tv-serien Long Way Down.

Men nu er den nye "Long Way Up" lige på trapperne!

Den får global premiere fredag 18. september 2020, og det bliver på streamingtjenesten Apple TV+.

Her vil de første tre afsnit være tilgængelige, mens et nyt afsnit vil blive lagt op ugentligt.

Fra syd mod nord

I den nye serie følger vi igen de to karismatiske venner, som denne gang begynder deres rejse i Ushuaia på Sydamerikas spids og fortsætter op gennem Syd- og Mellemamerika.

Rejsen strækker sig over 13 lande og mere end 20.000 km på 100 dage. Og som noget nyt foregår Long Way Up ikke på BMW-motorcykler som i de forrige serier. Det er heller ikke på motorcykler med konventionelle forbrændingsmotorer, men derimod på el-drevne Harley-Davidson LiveWire-motorcykler.

Long Way Up (2020) er tredje del i Long Way-serien, der også tæller Long Way Down fra 2007 og den første Long Way Round fra 2004.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.