MC nyheder

Lynhurtig velgørenhed

  • F3 800-UNICEF2019_VistaSIDENET.jpg
  • F3 800- UNICEF2019_VistaTOPNET.jpg

En særlig – og meget hurtig – MV Agusta F3 800 er netop blevet solgt på auktion. Som billedet også afslører gik pengene til Unicef.

Der var i sandhed tale om ”hurtige penge”, da en motorcykel af mærket MV Agusta blev solgt på auktion i weekenden.

Her blev en special-udgave af modellen F3 800, som ellers ikke længere er i produktion, solgt for svimlende 100.000 euro svarende til knap 750.000 danske kroner.

Den unikke og ”one-of-a-kind”-F3 er udstyret med række-treer-motor og har tæt på 150 hestekræfter. Topfarten er over 250 km/t.

Det er dog ikke kun motor-specifikationerne, der er værd at bide mærke i. Som designet også afslører, er motorcyklen nemlig en unik Unicef-udgave af F3’eren, og det vindende auktionsbud på 100.000 euro gik da også ubeskåret til Unicef.

Auktionen blev afholdt i forbindelse med ”UNICEF Summer Gala” – et velgørenhedsgalla i Porto Cervo på Sardinien – hvor en række kendte og prominente gæster var inviteret med for at samle penge ind til Unicef. Galla-programmet bød desuden på middag, live-optrædener med blandt andre Ricky Martin og afterparty.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.