MC nyheder

Lys fremtid for Aprilia, Guzzi og Vespa i Danmark

De to danske hovedforhandlere af Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa glæder sig over nyt samarbejde, som trådte i kraft ved årsskiftet.

I december 2020 indstillede danske TMP distributionen af Piaggio Groups tohjulede køretøjer. Det betød farvel til populære italienske mc-mærker som Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa herhjemme.

Men 1. januar 2021 meldte en ny Piaggio Group-distributør sig på banen – svenske PG Nordic – som ville overtage opgaven med distribuere italienske motorcykler til hele Norden.

Nu er der gået lidt over en måned siden overdragelsen, og hos de to danske hovedforhandlere ser man allerede med meget positive øjne på det nye samarbejde.

"Vi er super glade over at kunne fortsætte med Aprilia, Moto Guzzi og Vespa i shoppen. Vi har jo trods alt stor erfaring med de brands. Vi glæder os til arbejde med det nye nordiske importør-setup, som ser ud til at fungere rigtigt godt," siger Christoffer Andersen fra FA. Moto-Sport til MCTC.

Samme toner kommer fra Lars Laursen ved Vagn Jensen Motorcykler i Horsens. "Alt tyder på, at det er en meget professionel virksomhed (PG Nordic, red.). Vi er blevet taget imod med åbne arme og synes, det tegner godt," siger han til MCTC.

Christoffer Andersen fra FA. Moto-Sport i Brønshøj glæder sig over det nye samarbejde med PG Nordic.

 

Danske 2021-priser klar i februar

Ifølge Lars Laursen er eneste anke i forhold til den nye svenske distributør, at der fortsat mangler at blive offentliggjort danske 2021-priser på Piaggio Groups mange modeller – heriblandt den nye Aprilia Tuono 660 og Moto Guzzi V7. Det har dog som sådan ikke noget med PG Nordic at gøre.

"Det er lidt frustrerende, at priserne ikke er klar endnu. Men det kan vi takke regeringen for," siger han med henvisning til ændringen af registreringsafgiftsloven, som først skal til tredje behandling i Folketinget 9. februar 2021.

Så snart den nye lov har været det, forventes danske 2021-priser på Piaggio Groups og en række andre motorcykelmærker at blive offentliggjort.


Hos Vagn Jensen Motorcykler i Horsens, hvor man i mange år har beskæftiget sig med Aprilia og Moto Guzzi, ser man også frem til det nye samarbejde.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.