Masser af maj-konkurrencer

Hver uge i maj måned afholder MCTC konkurrencer på foreningens Facebook-side, hvor der udloddes i alt 30 gavekort til kørekurser hos Sikkerpå2Hjul!

De næste fem uger er der rig mulighed for at vinde gavekort til ét af sommerens kørekurser, når MCTC udlodder seks gavekort til Sikkerpå2Hjul hver uge. Det kræver kun et rigtigt svar og et gyldigt medlemskab hos MCTC at deltage i konkurrencerne!

Kørekurserne har en værdi af 495 kroner per styk og giver adgang til et kørekursus efter eget valg blandt Sikkerpå2Hjuls udbud. Der afholdes kurser på køretekniske anlæg over hele landet, men fælles for dem alle er, at det foregår på egen motorcykel og at varigheden er fire timer inddelt i fire lektioner inklusive pauser.

Vi udlodder 6 gavekort hver uge i ugerne 18, 19, 20, 21 og 22, og deltagelse foregår via foreningens Facebook-side MC Touring Club. 

Har man ikke en profil på Facebook, og ønsker man ikke at oprette det, er det stadig muligt at deltage i konkurrencerne. Foreningens Facebook-side kan nemlig tilgås via linket ovenfor, selvom man ikke er logget ind, men i stedet for at kommentere på opslaget, skal man så sende det rigtige svar på ugens konkurrence i en mail til db@mctc.dk - husk at skrive medlemsnummer i mailen.

Held og lykke til alle!

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.